Siste innlegg:

Myk revolusjon...

Myk revolusjon...

En myk revolusjon
Har du hørt det? Det pågår akkurat nå en stille revolusjon der ute... Kvinner ialle fasonger bytter til myke, spileløse BH'er! ☁️

Passer alle
Du vil kanskje ikke tro det når vi sier at denne type BH er for alle? Jepp, også for deg med D-skål eller større!🙌🏻Hva om vi lot kundene våre forklare? I butikken har vi hørt alle slags bekymringer i prøverommet, for så å se dem fordufte! Vi elsker det! 💕

Ekte reaksjoner 💬

Nå som vi har hatt BH'en i butikk en liten stund og fått sett den i action i prøverommet og på dere har vi samlet noen av gjengangere deres.

⭐️ «Jeg trodde aldri jeg skulle kunne gå utenfor huset i en BH uten spile, men jeg har endret mening!» Dette gjør oss SÅ glade! Myke BH'er er for alle - det gjelder bare å finne "the one"!

⭐️ «Jeg må være sikker på at puppene ikke flyr ut av BH’en hvis jeg løper ned en trapp eller for å rekke en buss» Her vil det være lurt å gå for en modell som dekker godt på brystet. Det er nemlig viktig at BH'en fungerer i praksis - det vet vi kvinner. Ellers blir BH'en liggende pent bakerst i skuffen, og får ikke bli med ut. 🚌🏃🏽‍♀️

⭐️ «Jeg elsker denne! Den gir støtte også for meg med stor byste» Så lenge BH'en sitter godt rundt brystet har du støtten du trenger. Hele 80% av støtten får du nemlig nedenfra i båndet rundt brystet!

⭐️ «Se her ja! Nå snakker vi! Dette liker jeg! Myk og god støtte rundt hele brystet. Perfekt på jobben! Perfekt under t-skjorter og singleter» Hilsen begeistret frisør med str. 80F/G. Soft Cotton Curvy er visst like god på jobb som hjemme - vi elsker å høre det! 💇🏼


2 favoritter 💛

Cosabella er eksperter på spilefrie BH'er til kvinner med større skål. Evolution Curvy har en dyp v-utringning, glatt tynt stoff og støtte i sømplasseringen.

Soft Cotton Curvy er laget i bomull og dekker godt på selve brystet (slik at man ikke risikerer at en pupp flyr av gårde når man må løpe til bussen!) 😅

Slik styler du trenden ✨

Soft Stretch på God Morgen Norge!

Soft Stretch på God Morgen Norge!