Siste innlegg:

Bikinifargen sier alt om deg!

Bikinifargen sier alt om deg!

Etter en lang grå uke har vi i Underbart tenkt at vi trenger noe fargerik underholdning. Og hva er vel bedre enn personlighetstester basert på favorittfarge? Fargen du velger på badetøyet ditt kan avsløre litt av hvert om personligehten din.. Eller kan den det? Vi lot oss underholde og kjente oss litt igjen. Hva med deg?

Hvilken farge velger du..?

Rosa

Du er omsorgsfull, ung til sinns og kanskje litt naiv? Du har behov for gode venner som kan ta var på deg når du er opptatt med å ta vare på dem rundt deg. Du skulle ønske du kunne være barn for evig og slippe voksenlivets pes! Fantasien har du bevart.

Lilla

Du er annerledes og helt spesiell. Du dras mot det mystiske, og ser ofte en dypere mening, selv der det ikke nødvendigvis finnes en! Av andre kan du av og til fremstå som litt fjern eller dramatisk, men de vet ikke at du er tilstede på mange plan, og det krever konsentrasjon!

Rødt

Du er fryktløs, karismatisk, og kanskje over 40? Kvinner over en viss alder dras mot rødt når de kvitter seg med usikkerheten som har fulgt dem siden barneskolen. Velger du rødt er du glad i oppmerksomhet og forvalter den godt. Slay, queen!

Blått

Du er rolig, balansert og rettferdig. Balanse er viktig for deg i alle livets aspekter. Du har en egen evne til å finne ro der andre vil mistrives. Hvor enn du går bringer du balanse. Du er en god venn som man kan stole på og åpne seg opp for.

Gult

Du er en individualist, optimist og litt av en solstråle! Velger du gult lar du ikke andre diktere dine valg, men står på ditt eget. Du har ståltro på det gode i mennesket, og dette kan du iblant brenne deg på. Ikke alle forstår deg, men det skal du ikke bry deg noe om! Bare du er du, og du er best!

Oransje

Du er leken, eksentrisk og tenker sjelden tunge tanker. Du liker å være midtpunktet, og tiltrekker deg mange gode venner. Din eksentriske side vil støte noen av dem bort igjen med tiden, men til gjengjeld sitter du igjen med de som passer deg best.

Sort

Du er en stilsikker realist som liker å ha kontroll på deg selv og omgivelsene dine. Du er bevisst på hvordan andre oppfatter deg, og trenger i grunn ikke fler enn én farge for å vise verden hvem du er. Bittelitt pessismist, 100% realist og ganske sannsynlig en stilig dame.

Hvitt

Du er uskylden selv - ifølge deg selv! Å holde hvitt rent krever hardt arbeid og det gjør det også å overbevise verden om at du er pur som et barn. Du er opptatt av hva andre syns om deg, og åpner deg ikke opp for mange. Husk at du er bra nok som du er!

"I Love This Bra More Than I Like Most People"  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"I Love This Bra More Than I Like Most People" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Back to the 90's!

Back to the 90's!