Siste innlegg:

By Dariia Day

By Dariia Day

Silke.

Silke er en gjenganger i vår bransje. Silke forbinder vi med luksus, men det er et vidundermateriale som har mye mer en luksusfølelse å by på!

Vi tilbringer en tredjedel av livet i senga, og legger ansiktene våre på bomullsputer uten å gi det en tanke - vi bruker dyre dommer på kremer og serumer, men hva legger vi ansiktene våre på hele natten? Det er på tide å tenke nytt.

Da Dariia Day oppdaget fordelene med silkesengetøy, bestemte hun seg for at dette ville hun dele. Skjønnhet som ikke krever lange kveldsrutiner eller annen strabasiøs innsats. Skjønnhet som ligger i å bevare den naturlige vakre huden og håret ditt. Dermed ble By Dariia Day til. By Dariia Day lager silkeputetrekk, -øyemasker og -hårstrikk i fineste mulberry-silke. Mulberry-silke skiller seg fra annen silke ved at silkelarvene kun er blitt foret med morbær-blader, som gir lange og sterke fibre. Dette er en gammel tradisjon i Kina.

Fordelene er mange - nederst i innlegget finner du alle, i mer detalj. I fleng nevner vi; bedre søvn, færre linjer i ansiktet, renere hud, mindre hårtap og færre floker. Dessuten er produktene forførende vakre! Se videoen hvor Dariia selv forteller om silkens egenskaper, og scroll litt lenger ned for å lese mer om fordelene ved å sove på silke!

Screen Shot 2019-01-30 at 13.54.53.png
Gaver du blir husket for!

Gaver du blir husket for!

Vi har vært i Paris og hentet inspirasjon!

Vi har vært i Paris og hentet inspirasjon!