Siste innlegg:

Vi har vært i Paris og hentet inspirasjon!

Vi har vært i Paris og hentet inspirasjon!

Hvert år drar vi på messe i Paris, og nå er vi nettopp tilbake og på plass i Drammen. Vi har stilt Maria noen spørsmål!

Hvorfor reiser du egentlig avgårde på messe?

Jeg drar dit for å “ta tempen” på bransjen, og få med meg hva som skjer. Jeg treffer de utenlandske leverandørene vi allerede jobber med, og skaper bånd til nye potensielle leverandører for fremtiden. Også er favoritt-delen min å se de nye up-and-coming designerne som skaper noe helt nytt!

Hvorfor Paris?

Dette er selveste undertøymessen, og sånn det har seg ligger den i Paris - heldige oss! Her er leverandører fra Europa, Amerika og Asia, så Paris er virkelig lingeriets hovedstad.

Hva ser du etter på messen?

2eac27c148f0954d37703a7942e04a82.jpg

Jeg ser etter hvor trendene er på vei, noe som gjør det lettere å sette det som kjøpes inn til butikken i en kontekst. Når jeg forstår trendene er det lettere å være mottakelig for nye og innovative løsninger og produkter! Det er viktig for meg.

I tillegg er det her jeg leter om jeg savner noe i de faste kolleksjonene og utvalget vårt - da prøver jeg å tette hullet med noe nytt herfra.

Og helt til slutt har jeg et øye åpent for de nye og ambisiøse unge designerne som jobber hardt for å få en fot innenfor. Finner jeg noe helt spesielt blir det til “krydderet” i butikken…

Hva får deg til å stoppe opp ved et produkt?

Innsikt og estetikk. Innsikt - gjennomtenkte, vellagede plagg som svarer på et behov. Estetikk - vakre plagg som er som et kunstverk eller smykke!

Rekker dere noe annet? Det er jo Paris!

Vi rekker alltid besøk på hyggelige restauranter om kvelden! En ettermiddag på byen er obligatorisk. Jeg må også se i butikker, inhalere stemningen og få et glimt av de kjente landemerkene!

Hva er det aller beste med å være i Paris?

Påfyll av inspirasjon og faglig oppdatering! Det er utrolig viktig for meg.

Til slutt - hva er den største nye trenden for undertøy i 2019?

Å leve i pakt med naturen!

Både i form av naturlige silhuetter, myke linjer, å være stolt av den du er - inni og utenpå, naturlige materialer, print inspirert av naturen og bevissthet rundt bærekraftig produksjon. Et fokus på å berge miljøet og kloden. Undertøybransjen følger med andre ord godt med i tiden.

PS - Årets Designer-pris gikk til en av våre STORE favoritter og en ekte Paris-klassiker Chantelle! Vi forstår godt hvorfor de vant. Chantelle er enormt gode på kvalitet og vakkert design, og er i tillegg ekte Parisere - de har eksistert i byen siden 1876!

By Dariia Day

By Dariia Day

5 Favoritter Fra Salget!

5 Favoritter Fra Salget!