Siste innlegg:

ULL + SILKE = 💛

ULL + SILKE = 💛

Ingenting sier høst som den første skarpe innpusten en kjølig og solfylt morgen. Kulda kommer litt og litt, men det gjelder å komme den i forkjøpet! Kombinasjonen av ull og silke er en av de beste måtene å holde seg komfortabelt lun nå som høstkulda kryper inn.

IMG_7229.jpg

Ull kjenner de fleste igjen som et innerlag. Ull absorberer fukt og lar deg være varm selv om det er fuktighet i plagget. Ull er også naturens selvrensende vidunder og et slitesterkt produkt.

Nordmenn har i all tid brukt ull for å holde oss varme - det ligger i vår DNA. Men hva om et annet produkt kunne jobbet SAMMEN med ulla? Hva om de to utgjør et så godt samarbeid at de fortjener klassikerstatus?

Silke er nemlig også et av naturens vidundermaterialer! Med sine hule fiber skaper silken et isolerende lag (spesielt i strikket form), samtidig som det kan fungere svalende om det blir for varmt. I tillegg trår silken til der ulla kommer til kort - den transporterer nemlig fukt!

Dermed utfyller de to hverandre nærmest perfekt! Silken gjør dessuten plaggene mykere sånn at selv de som er “allergiske” mot ull (eller kløe) vil få lyst til å flytte inn i plaggene!

Se vår ull/silke-kolleksjon her!

Screen Shot 2018-09-26 at 16.41.05.png
La deg inspirere av disse kvinnelige ikonene til Halloween!

La deg inspirere av disse kvinnelige ikonene til Halloween!

Vi spurte - dere svarte. Og vinneren er...?

Vi spurte - dere svarte. Og vinneren er...?