Siste innlegg:

På tide med ny BH? 🤔

På tide med ny BH? 🤔

Alle har en. Om jeg sier "favoritt-BH" dukker det sannsynligvis opp et bilde i hodet ditt. Den som gir god støtte, spiller på lag og er komfortabel. Kanskje er den også veldig fin? Eller kanskje den var det da den ble kjøpt. Hvor lenge siden er det egentlig? Kanskje den ikke sitter like godt i dag? Er det på tide med en ny favoritt?

Den deilige gråfargen kommer til syne!

Den deilige gråfargen kommer til syne!

BH'en  sitte ordentlig rundt ryggen! Elastikken i BH’en belastes hver gang du har den på deg. Slitasje gjennom bruk og vask gjør elastikken mindre og mindre stretchy. Du merker det kanskje på at omkretsen rundt ryggen er blitt for stor,  eller at skulderstroppene har blitt for slakke. Et sikkert tegn på at det er over og ut. ☹️

Kroppen endrer seg ved aldring, vektendring, graviditet med mer og det merker vi ofte på bysten. Er skålen blitt for stor eller liten, eller sitter ikke BH’en inntil kroppen hele veien rundt, er det bare å bytte ut med en som passer!

4 tegn på at BH-ens passform er passé;

bhsøppel.jpg
  • den sklir opp i ryggen
  • stroppene sklir av skuldrene
  • du justerer skulderstroppene for å løfte bysten slik at skuldrene bærer vekten heller enn BH-båndet rundt ryggen
  • spilen stikker ut - au!

...og selvfølgelig den generelt lite inspirerende fargen BH'en får med tiden... 😩

 

 

4 gode tips for at den nye favoritten skal vare lenger:

  • Ta på BH’en slik: skulderstroppene skal på plass først. Bøy deg forover slik at brystene faller på plass i skålen. Lukk BH’en bak. Juster skulderstroppene til riktig lengde og sjekk at brystene er ordentlig på plass i skålen. 
  • Jo flere du har å bytte på, jo lengre har du hver enkelt. Elastikken i BH’en trenger å «hvile» for å beholde stretchen lenge. 
  • Vask BH'en for hånd med skånsomt vaskemiddel (ikke bruk skyllemiddel!) og heng den til tørk (tørketrommel er absolutt NO-NO! ☝🏻).
  • Tenk på å ha hver sin BH til hvert sitt bruk (Sports-BH’er er laget i materialer som bedre tåler heftig bruk og svette enn delikate BH’er med blonder og sarte stoffer), og kjøp kvalitet.

Slik får du brukt BH'en lengst mulig, og utsatt jakten etter en ny favoritt!

Er det på tide? Sjekk Underbart.no sitt utvalg med nye og freshe BH-er her!

Hverdagshelten - favorittrusa!

Hverdagshelten - favorittrusa!

BH'er som PUSTER i sommervarmen! 💨

BH'er som PUSTER i sommervarmen! 💨