Siste innlegg:

La deg inspirere av disse kvinnelige ikonene til Halloween!

La deg inspirere av disse kvinnelige ikonene til Halloween!

Tror du Halloween bare er istykkerklippede laken og heksehatter? Tro om igjen! Halloween kan være en skattekiste av inspirasjon for selve dagen, men også for resten av høsten og vinteren - og kanskje for hele året?

Så mye glamour og kvinnelig styrke som finnes i disse ikonene er det vanskelig å ikke bli inspirert til å prøve noe nytt. Vi har samlet et lite knippe her, og produktene som passer perfekt finner du her, i nettbutikken.

Anita Ekberg forførte verden med sin brakdebut i 1951. Skjønnhet og en fremoverlent holdning til livet ble til en hesblesende karriere som filmstjerne. Her er hun helt i begynnelsen av den, i ferd med å underholde på Hotel Commodore. La deg pirre av rødt!

Anita Ekberg forførte verden med sin brakdebut i 1951. Skjønnhet og en fremoverlent holdning til livet ble til en hesblesende karriere som filmstjerne. Her er hun helt i begynnelsen av den, i ferd med å underholde på Hotel Commodore. La deg pirre av rødt!

Maus Adams i Bond-filmen som oppkaltes etter hennes legendariske rolle som Octopussy. Iøynefallende, mektig og med en stor tilstedeværelse. La deg inspirere av hennes uanstrengte stil, minimalistiske tilnærming til styling og uredde fremtoning!

Maus Adams i Bond-filmen som oppkaltes etter hennes legendariske rolle som Octopussy. Iøynefallende, mektig og med en stor tilstedeværelse. La deg inspirere av hennes uanstrengte stil, minimalistiske tilnærming til styling og uredde fremtoning!

Et vaskeekte Halloween-ikon, Anjelica Huston som Morticia Addams fra Addams Family, det hjemsøkte huset hvor familien som bor der er skumlere enn spøkelsene. Addams liker alle farger, så lenge de er sorte, og oser selvsikkerhet. Ta frem den stolte holdningen og strømpeholderen!

Et vaskeekte Halloween-ikon, Anjelica Huston som Morticia Addams fra Addams Family, det hjemsøkte huset hvor familien som bor der er skumlere enn spøkelsene. Addams liker alle farger, så lenge de er sorte, og oser selvsikkerhet. Ta frem den stolte holdningen og strømpeholderen!

Lounge in style...

Lounge in style...

ULL + SILKE = 💛

ULL + SILKE = 💛