Siste innlegg:

Pleieguide for Badetøy

Pleieguide for Badetøy

Selv det beste badetøyet er bare så godt som behandlingen og pleien det får. Når du endelig har funnet bikinien som gjør sommeren komplett, vil du vel at den skal være din strandkompanjong så lenge som mulig? Her er alt du trenger å vite for å gi det nye badetøyet ditt et langt og godt liv.

 

pinterest.com

pinterest.com

Bruk

  • Skyll plagget i kaldt, rent ferskvann så fort som mulig etter et bad i saltvann eller i basseng
  • Badetøyet bør ikke få ligge krøllet og vått over tid
  • Heng opp og la det dryppe tørt i skyggen

Sollys, varme, klor og salt er noe vi forbinder med en perfekt sommerferie, men er også alle med på å gradvis gjøre badetøy uelastisk, slitt og falmet. Derfor kan det være greit å ha med to bikinier på stranda, og la favoritten hvile mellom slagene.

 

 

Vask

pinterest.com

pinterest.com

  • Følg vaskeanvisningen på plagget
  • Bruk et mildt vaskemiddel som feks. Milo
  • Legg ikke badetøy i bløt - fibrene kan bli løse
  • Unngå å vri om badetøyet for at det skal tørke fortere - heng opp i skyggen for å drypptørkes

Vaskeanvisninger er gode å ha! Stort sett vil du på badetøy finne instruksjoner om å vaske plagget kaldt, på et mildt program eller helst for hånd, separat eller med like farger. Når plagget er vått er det mer sårbart - derfor bør det ikke vris, men henges til tørk i skyggen, hvor solen ikke får falme farger unødvendig.

 

 

Gode råd

Selv de beste fargestoffer vil med tiden blekne i solen, og fluoro-farger vil falme litt raskere enn andre farger. Unngå å bruke favorittbikinien på spa eller i jacuzzi - varmen svekker materialet og plagget blir mindre stretchy. Ta ekstra hensyn når solkrem og andre slike produkter brukes, og vent til de har tørket helt før de kommer i kontakt med badetøyet. For å bli kvitt fanget sand, stryk forsiktig fingerneglen over området når badetøyet er tørt.

 

🏖🏄‍♀️🍉☀️🌴🐠

Nyt sommeren!

Mojito-ispinner!

Mojito-ispinner!

Den Store Bikini-guiden!

Den Store Bikini-guiden!